Skip links

Natuursteen voor alle toepassingen

Natuursteen heeft enkele speciale eigenschappen. Natuurlijk duurzaam, aantrekkelijk en onderhoudsarm, is ook een goede investering omdat luxe woningen meer waard zijn. Het meest bijzondere kenmerk is dat natuursteen zich aanpast aan de woonstijl.

Sommige toepassingen van natuursteen

Bent u op zoek naar de perfecte natuursteen voor uw vloer, nieuwe luxe wastafel of een vensterbank die uw planten laat bloeien? Eu Naturalstones zorgt voor al uw natuursteendecoratie, ongeacht hoe groot of klein u het ook wilt hebben!

Bezoek onze ruime showroom in Spijkenisse. Gewoon rondkijken in onze showroom is een hele ervaring op zich. Maak kennis met de verschillende toepassingen van de mooiste soorten natuursteen!

Bezoek onze showroom

Sommige toepassingen van natuursteen

De natuursteenproducten geven elk gebouw of huis een pure uitstraling. Deze stenen – zelfs bij intensief gebruik zijn vrijwel slijtvast.

Vloertegels

Vloertegels

Mozaïek

Mozaïek

Wastafel

Wastafel

Keukenblad

Keukenblad

Gevelbekleding

Gevelbekleding

Terras tegels

Terras tegels

Badkamers

Badkamers

Wandtegels

Wandtegels

Laat je verrassen door de werelden van Natuursteen

01

Marmer
Bekijk Alles

Marmer is een luxe type natuursteen dat veel wordt gebruikt in het interieur. Marmer wordt gekenmerkt door de kristalachtige structuur, verschillende kleuren en aderen.

02

Graniet
Bekijk Alles

Graniet is een veelgebruikt type natuursteen, dit komt vooral door de vele positieve eigenschappen en beschikbaarheid van veel kleuren en structuren.

03

Keramiek
Bekijk Alles

Keramiek is een kunstmatig materiaal. Keramiek is een materiaal dat noch een metaal, noch een polymeer is. Voorbeelden van keramiek zijn aardewerk, porselein, tegels enz.

04

Steenstrips
Bekijk Alles

EU Naturalstones is ook de perfecte bron voor traditionele stenen stroken, zoals basisgroenen, geel en andere kleuren.

Wilt u onze producten bekijken?

Het maakt niet uit of u een particuliere of zakelijke klant bent. EU Naturalstones biedt producten en diensten die aan uw behoeften voldoen.

Een afspraak maken