Skip links

Over ons

Wij zijn synoniem met baanbrekendheid, kwaliteit, technologie en service, en zijn altijd geëngageerd om een ​​unieke ervaring aan te bieden met de beste producten.

Wij zijn Eu Naturalstones

EU Naturalstones is een jong en dynamisch bedrijf in Nederland die natuurlijke stenen uit India importeert en aanbiedt op de Europese markt. We zijn ook gespecialiseerd in natuurstenen binnen- en buitenvloeren, hardsteen en graniet. Ons team deelt graag zijn kennis om u het juiste advies te geven, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

About Us Natural stones

Bij EU Naturalstones hebben we alles in eigen handen, we adviseren, ontwerpen, produceren en installeren. We geven u passend en deskundig advies over de toepassing van natuursteen die u wenst, bijvoorbeeld de installatie van uw natuurstenen vloer of het aanrechtblad. Onze eigen professionals doen alles, dat geeft u duidelijkheid en op deze manier leveren we altijd kwaliteit. In onze showroom kunt u uzelf onderdompelen in de prachtige natuurwereld. U kunt ook contact met ons opnemen voor al uw vragen over de verwerking en het onderhoud van natuursteen. Naast de productie van natuursteen, zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren en leveren van natuursteen voor projecten, geheel volgens de specificaties van onze klant.

Kwaliteit Gegarandeerd

Kwaliteit, ons natuursteenbedrijf, wordt daardoor erkend. Ons natuursteenbedrijf heeft de expertise, kennis en kwaliteit om prachtige natuursteenproducten te ontwerpen, produceren en installeren. Ons maatwerk is van topkwaliteit. Eu Naturalstones heeft snelle levertijden en montagemogelijkheden voor u, die wordt gerealiseerd door de grote voorraad natuurstenen in ons magazijn.

De prijzen zijn revolutionair laag en je kunt ook genieten van de fantastische aanbiedingen! Via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van leveranciers kunnen we u de beste bieden tegen zeer concurrerende prijzen. We verwelkomen u graag in onze showroom. Onze professionals zijn er voor u om samen met u de mogelijkheden van natuursteen te verkennen. We adviseren u om van tevoren een afspraak te maken, zodat we de tijd voor u kunnen vrijmaken.

Quality Guaranteed

Laat je verrassen door de werelden van Natuursteen

01

Marmer
Bekijk Alles

Marmer is een luxe type natuursteen dat veel wordt gebruikt in het interieur. Marmer wordt gekenmerkt door de kristalachtige structuur, verschillende kleuren en aderen.

02

Graniet
Bekijk Alles

Graniet is een veelgebruikt type natuursteen, dit komt vooral door de vele positieve eigenschappen en beschikbaarheid van veel kleuren en structuren.

03

Keramiek
Bekijk Alles

Keramiek is een kunstmatig materiaal. Keramiek is een materiaal dat noch een metaal, noch een polymeer is. Voorbeelden van keramiek zijn aardewerk, porselein, tegels enz.

04

Steenstrips
Bekijk Alles

EU Naturalstones is ook de perfecte bron voor traditionele stenen stroken, zoals basisgroenen, geel en andere kleuren.

Onze voordelen

Ervaring

Ervaren mensen in een dynamisch bedrijfa

Levering

Eigen vloot voor efficiënte levering

Kwaliteit

Strenge kwaliteitscontrole in alle stadia

Team

Professionals gericht op klanttevredenheid

Aftersales

Wij staan ​​tot uw beschikking om elk probleem op te lossen

Garantie

Onze klanten zijn verzekerd van de beste producten

Wilt u onze producten bekijken?

Het maakt niet uit of u een particuliere of zakelijke klant bent. EU Naturalstones biedt producten en diensten die aan uw behoeften voldoen.

Een afspraak maken