Ga naar de inhoud

Kwaliteit

Kwaliteit, ons natuursteenbedrijf, wordt daardoor erkend. Ons natuursteenbedrijf heeft de expertise, kennis en kwaliteit om prachtige natuursteenproducten te ontwerpen, produceren en installeren.

Maatwerk

Ons maatwerk is van topkwaliteit. EU Naturalstones heeft snelle levertijden en montagemogelijkheden voor u, die wordt gerealiseerd door de grote voorraad natuurstenen in ons magazijn. De prijzen zijn revolutionair laag en je kunt ook genieten van de fantastische aanbiedingen!

Leveranciers

Via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van leveranciers kunnen we u de beste bieden tegen zeer concurrerende prijzen. We verwelkomen u graag in onze showroom. Onze professionals zijn er voor u om samen met u de mogelijkheden van natuursteen te verkennen.

Over Ons

Bij EU Naturalstones hebben we alles in eigen handen, we adviseren, ontwerpen, produceren en installeren.
We geven u passend en deskundig advies over de toepassing van natuursteen die u wenst, bijvoorbeeld de installatie van uw natuurstenen vloer of het aanrechtblad. Onze eigen professionals doen alles, dat geeft u duidelijkheid en op deze manier leveren we altijd kwaliteit.
In onze showroom kunt u uzelf onderdompelen in de prachtige natuurwereld. U kunt ook contact met ons opnemen voor al uw vragen over de verwerking en het onderhoud van natuursteen. Naast de productie van natuursteen, zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren en leveren van natuursteen voor projecten, geheel volgens de specificaties van onze klant.

We adviseren u om van tevoren een afspraak te maken, zodat we de tijd voor u kunnen vrijmaken. Quality Guaranteed