Ga naar de inhoud

Tegels inclusief leggen

Bent u op zoek naar tegels en wilt u deze ook graag laten leggen?

Dan bent u bij EU Naturalstones aan het juiste adres. Wij staan iedere dag weer voor u klaar om u te voorzien van prachtige keramische tegels.  Onze kracht is dat wij alles zelf in handen hebben. Hierdoor kunnen wij snel leveren en ook alles direct monteren, installeren of leggen.

Passend advies over uw nieuwe tegels

 Vloertegels, tuintegels of steenstrips, er is ontzettend veel mogelijk. Hierdoor kan het best lastig zijn om een goede keuze te maken. Ook omdat iedere tuin of iedere kamer anders is, is het belangrijk om je goed te laten adviseren. De tegels zijn namelijk een belangrijk onderdeel en kunnen de ruimte maken of breken. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen en natuurlijk staan onze specialisten voor u klaar voor passend advies op maat.

Tegels laten leggen is maatwerk

Er zijn een hoop dingen die komen kijken bij het leggen van tegels. We kunnen dan ook wel zeggen dat het leggen van tegels echt maatwerk is. Gelukkig hebben wij door de jaren heen een hoop mensen mogen helpen met het leggen van de tegels. Doordat wij ons helemaal hebben gespecialiseerd hebben in keramische tegels zorgen wij iedere keer weer voor een verbluffend resultaat.

Meten

Professioneel opmeten en monteren door onze ervaren monteurs.

Levering

Bij EU Naturalstones hebben we interne transportopties. Hiermee verzorgt EU Naturalstones alle leveringen door het hele land.

Plaatsing

We hebben een eigen assemblageteam met bekwame ingenieurs die hun werk zeer nauwkeurig uitvoeren.

Aftersales

We staan ​​tot uw beschikking voor eventuele problemen. Reken op ervaren personeel, hoogwaardige materialen en snelle levering.

Totaal ontzorgd worden!

Wij vinden het belangrijk om onze klanten helemaal te kunnen ontzorgen. Dit is dan ook de reden dat wij een totaalpakket aanbieden. Tegels in de badkamer, keuken of in de tuin, wij hebben een ruim assortiment en er is dan ook altijd een geschikte soort tegel voor u! Bij ons staat kwaliteit centraal, hierdoor weet u zeker dat de tegels goed gelegd zullen worden. Dit alles doen wij voor een aantrekkelijke prijs. Aarzel dus niet en vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Wilt u ook graag nieuwe tegels en deze ook laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom. Wij vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen!

WEET U NIET PRECIES WAT U ZOEKT EN WILT U DAARIN WORDEN GEADVISEERD?